Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Toernooien SV De Volewijckers

Het door  Schaakvereniging De Volewijckers georganiseerde vierkampentoernooi op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni had een grote Purmerendse inbreng van junioren en senioren. 42 spelers namen deel aan dit leuke en gezellige toernooi (9x een 4-kamp en 1 6-kamp) met prijzen voor de 1e en 2e plaats.

Dennis Jansma behaalde de gedeelde 1e plaats in groep 4. Paul Volkers de 1e plaatst in groep 6, Cor Groot in de zelfde groep de 2e plaats. In groep 7 eindigde Frank Reurs op de 2e plaats. Groep 9 wist Bert Jan Melchers beslag te leggen op de 2e plaats

Buiten de prijzen vielen Vladimir Bartels in groep 3, Ton van Diepen in groep 5, oud lid Andre Dam in groep 8.

Gelijktijdig werd op de zaterdag ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de SGA een dubbelrondige rapid vierkampentoernooi georganiseerd.

Robbin Jansma behaalde daar een knappe 2e plaats in groep C waarin ook zijn vader Stefan meespeelde die buiten de prijzen viel. Oud lid Ronald Marcelis, lid van de Volewijckers werd 3e in de zeskamp groep 3.

Het toernooi werd op gezellige wijze afgesloten met de band Flash Back die tussen de prijsuitreikingen en de trekking van een georganiseerde loterij (waarbij Stefanie Jansma de hoofdprijs won) een mix van muziek uit de jaren 60 en 70 ten gehore bracht. (hebben we bij Purmerend nog muzikanten?)

Delen