Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Jeugd sluit mooi seizoen feestelijk af

We hebben met de jeugd op 30-6-2022 weer het seizoen op ouderwetse manier kunnen afsluiten. Gezellig weer met zijn allen voor het schaken met zijn allen pannenkoeken eten, met dank aan de behulpzame ouders die weer stapels pannenkoeken hadden gebakken.

En dat ze lekker waren kan gezegd worden, op een klein aantal na ging alles op.

Aansluitend werden de laatste ronden van de zomercompetitie gespeeld. De eindoverwinning in groep 2 ging naar Liam Doevendans, een gastspeler uit Volendam die op uitnodiging heeft deelgenomen.

In groep 1 ging de 1e plaats naar Tim van Rijs en is daarmee de overall zomerkampioen 2022 geworden. Voor beide was er een mooie beker

De laatste uitslagen worden niet goed verwerkt op de site, hieronder de link naar de eindstanden: eindstand zomercompetitite 2022

we een nagenoeg volledige competitie kunnen spelen met een kleine onderbreking door Corona. Maar met 28 speelronden was er dit seizoen weer een volwaardige competitie.

In groep 2 gingen de beker voor de 1e plaatst Thian Steyn. De 2e plaats naar Vincent Duits en de 3e plaats was voor Feline Brandsma.

In groep 1 werd Jacob Gerritz winnaar, en is daarmee ook de jeugdkampioen 2021-2022. De 2e plaats ging naar Tim van Rijs en de 3e plaats was voor Vladimir Bartels.

Voor alle andere deelnemers was er een herinneringsmedaille voor deelname aan weer een heel mooi schaakjaar.

Voor Vladimir zat het seizoen er nog niet helemaal op want op 6-7-2022 moest hij nog de finale voor de Bekercompetitie spelen. Een competitie voor de senioren waar ook de sterkere jeugd aan deel neemt. Natuurlijk gunde wij het beiden om te winnen maar als jeugdafdeling zijn wij natuurlijk heel blij en trots dat ons jeugdlid deze competitie heeft gewonnen.

Zie https://www1.schaakclubpurmerend.nl/nieuws/vladimir-bartels-wint-beker-in-spannende-partij-tegen-rob-hahlen/

Allemaal een fijne vakantie en tot 1 september wanneer het nieuwe seizoen weer start.

Delen